Prenosive kuće koje su udobne i koje se mogu proširiti, a koje zaustavljaju dah su već dobro planirane i već su spremne za gradnju. Projekat pod nazivom EBS blok obuhvata sve potrebe porodičnog doma. To je samo kuća koja dolazi u transportnom kontejneru koja se proširuje u redovne dimenzije kuće.

Ona ima dinamičnu strukturu, koja se organizuje u dimenzije kontejnera i mogućnost proširenja do određene veličine. Nudi odlične životne uslove i planirano je čak i dvorište za opuštanje. Ova kuća je mobilna tako da je možete transportovati na bilo koju lokaciju. Ima puno prozora koji omogućavaju da prostor ima puno svetlosti i divan pogled.

Ovo može biti pravi dom za mnoge porodice koje vole da mnogo putuju. Ovaj tip kuće može da se koristi u mnogim sferama života. Komercijalne, industrijske i lične potrebe mogu biti zadovoljene. Zbog mogućnosti lakog pomeranja, kuća može biti pravi dom, prostrana kancelarija na gradilištu, kabina za pevače na turnejama ili ispuniti bilo koju funkcionalnu ulogu koju joj dodelite.

Pogledajte video kako iz transportnog kontejnera nastaje fenomenalna kuća:

Izvor: http://www.architecturendesign.net/

by Jovana Rajić