Kada je reč o stvaranju toplog i udobnog izgleda za Vaš dom, drvo je pravi izbor. Drvenu tavanicu možete raditi sa nekoliko različitih vrsta dekora, tako da napravite izgled koji dopunjuje ostatak Vašeg doma.

38

Mana drvenih tavanica je da prostor može biti zatvoren i mračan, pa je odabir boje zidova presudan za vizuelni izgled Vaše prostorije. Odabir bledih i mekih boja na zidu je najbolje rešenje. Bela, krem, i boja slonovače su atraktivne opcije, ali bi svetlo siva kao i nebo plava bile jako dobro rešenje.

12

Pored boja zidova važno je i kombinovanje nameštaja, tako da su idealne kombinacije boja nameštaja čokoladna smeđa ili tamno mahagoni. Dekorativne jastuke, tepihe, abažure možete opremiti  u nijansama brusnice, terakote ili boje zlata. Drveni pod bi po pravilu trebao biti u boji tavanice. Za spavaće sobe preporučuju se nežne poput boje breskve i  putera.

16

Najbitnija stavka na koju morate da obratite pažnju pri osmišljavanju prostora sa drvenom tavanicom je samo osvetljenje. Dodatnu svetlost možete postići i ugrađivanjem veštačkog svetla u samu tavanicu.

35

Pogledajte putem našeg videa na koje sve načine možete ulepšati svoj enterijer drvenim tavanicama.

GOTOVI PROJEKTI VEĆ OD 50€, projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje

CENOVNIK