IZGRADNJA - Dobrodošli


Najbitnija stvar za izgradnju jeste postojanje dobrog plana izgradnje! Bez obzira da li se radi od izuzetno kompleksnom ili jednostavnom objektu, naša preporuka je uvek ista: Pre nego što krenete da gradite – obavezno definišete sve stavke koje se tiču izgradnje! U prilog tome Vam prezentujemo primer izuzetno organizovane izgradnje prilikom koje je za samo 15 dana izgrađena tridesetospratnica:

AQ doo tim poseduje izuzetno bogato iskustvo izvođenja svih tipova objekata. Naši članovi su učestvovali na izgradnji nekoliko hotela, stambenih objekata i industrijskih postrojenja čija površina iznosi preko 10.000 m2. Spremni smo za izvođenje bilo kakvih objekata!

Ukoliko vam odgovaraju uslovi koje smo vam priložili putem ponude, dinamika realizacije će se odvijati onako kako vama odgovara.


AliQuantum doo trenutno nudi dva modela izvođenja objekata:

Prvi model: jeste klasično izvođenje pojedinih vrsta radova gde je klijent u mogućnosti da bira izvođača koji će u saradnji sa našom kompanijom vršiti izvođenje odnosno nadzor. Pri ovom tipu izvođenja klijent ima mogućnost da diktira dinamiku izvođenja shodno svojim prohtevima kao i da u izvesnim fazama ugovori izvođenje objekta sa odgovarajućim pod-izvođačima koji nisu direktno vezani za AliQuantum.

Drugi model: jeste tip: „KLJUČ U RUKE“. Po ovom modelu se nakon pribavljanja odgovarajućih dozvola i upoznavanja klijenta sa troškovima i dinamici izvođenja objekta pristupa zaključivanju ugovora između AQ i investitora kojim se definišu svi aspekti realizacije objekta i uslovi plaćanja. Uovom slučaju slučaju svu odgovornost vezanu za izvođenje objekta preuzima AliQuantum pri čemu se obavezuje da će svi radovi biti izvedeni kvalitetno i u roku.


GOTOVI PROJEKTI VEĆ OD 50€, projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje

CENOVNIK