AliQuantum pruža usluge Projektovanja Enterijera. Bilo da se radi o uređenju stana, kuće, poslovnog, uslužnog ili nekog drugog objekta, AQ će u saradjni sa klijentom pronaći najbolju soluciju koja će predstavljati oličenje klijentove zamisli i želje.

Kao i kod izrade bilo kojeg tipa projekta, projektovanje enterijera također otpočinje prostim skicama putem kojih se kristališe klijentova ideja. Pri skiciranju enterijera se razmatraju katalozi i izvedeni objekti da bi se jasno shvatilo koji se rezultati mogu očekivati od primene odgovarajućih materijala.

Klikom na linkove ispod možete pogledati neke od primera uređenja unutrašnjeg prostora:

DNEVNE SOBE

SPAVAĆE SOBE

DEČIJE SOBE

KUPATILA

STEPENIŠTA

KUHINJE

SPUŠTENI PLAFONI

DRVENE TAVANICE

OPEKA U ENTERIJERU

KAMEN U ENTERIJERU

MOZAIK U KUPATILU

AMBIJENTALNO OSVETLJENJE

Kada se izrade odgovarajuće skice i definiše jasan projektni zadatak, AliQuantum prelazi na konkretnu izradu Projekta Enterijera. Paralelno sa izradom Projekta Enterijera, vrši se i izrada odgovarajućih 3D prikaza kako bi klijentu bilo jasnije prezentovano kakav će utisak u realnosti ostavljati primena odgovarajućih boja, tekstura i detalja. Kao krajnji rezultat se dobija Glavni Projekat Enterijera u kojem se navode svi detalji potrebni za realizaciju. Pod navedenim se naročito podrazumevaju: dimenzije, opisi boja, primena materijala, tip osvetljenja i predračun izrade.

Kako bismo vam što slikovitije dočarali čitav proces, pozivamo Vas da kroz video prezentacije ispod pogledate kako smo na konkretnom primeru izvršili razradu nekoliko opcija enterijera jednog posovnog prostora:

Prezentacija enterijera porodičnog stambenog objekta – Enterijer 1

Prezentacija enterijera kancelarije – Enterijer 2

Prezentacija enterijera restorana – Enterijer 3

Prezentacija enterijera stana – Enterijer 4

Klikom OVDE možete pročitati interesantan tekst o ugradnji dekorativne kamene dekoracije u vašoj sobi.


GOTOVI PROJEKTI VEĆ OD 50€, projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje

CENOVNIK