AliQuantum pruža usluge Projektovanja Enterijera. Bilo da se radi o uređenju stana, kuće, poslovnog, uslužnog ili nekog drugog objekta, AQ će u saradjni sa klijentom pronaći najbolju soluciju koja će predstavljati oličenje klijentove zamisli i želje. 

Projekte enterijera izrađujemo na sledećim nivoima razrade:

  1. IDEJNO REŠENJE – ENTERIJERA. Idejno rešenje enterijera podrazumeva izradu 3D modela i skica predmetnog prostora na kojima se vrši ubacivanje i pozicioniranje vrata, prozora, boja/tekstura zidova i tipskog nameštaja. Cilj izrade Idejnog rešenje enterijera jeste omogućavanje sagledavanja mera predmetnog prostora, rasporeda pregrada, prostorija, nameštaja i boja ali ne i izradu projekta na osnovu kojeg se izvode radovi.  Uzor Idejnog rešenja enterijera možete pogledati klikom OVDE.
  2. IZVOĐAČKI PROJEKAT – ENTERIJERA. Izvođački projekat enterijera podrazumeva izradu 3D modela u okviru kojeg se vrši ubacivanje vrata, prozora, boja/tekstura zidova, nameštaja (koji je u skladu sa željama Klijenta) i potom izradu foto realističnih rendera (prikaza) sa prikazima tako uređenog prostora. Nakon toga se prema usvojenom rešenju vrši izrada detaljnih osnova objekta, izvođačkih detalja specifičnih pozicija objekta, projekta električnih instalacija i detaljnog predmera i predračuna radova. Izvođački projekat daje sve detalje na osnovu kojih je moguće prikupiti ponude potencijalnih izvođača radova i pristupiti izvođenju radova na enterijeru. Uzor Izvođačkog projekta enterijera možete pogledati klikom OVDE.

Cene projekata enterijera možete pogledati klikom OVDE.

Kao i kod izrade bilo kojeg tipa projekta, projektovanje enterijera otpočinje izradom prostih skica putem kojih se kristališe klijentova ideja. Pri skiciranju enterijera se razmatraju katalozi i izvedeni objekti kako bi se shvatilo koji se rezultati mogu očekivati od primene odgovarajućih materijala.

Klikom na linkove ispod možete pogledati neke od primera uređenja unutrašnjeg prostora:

DNEVNE SOBE

SPAVAĆE SOBE

DEČIJE SOBE

KUPATILA

STEPENIŠTA

KUHINJE

SPUŠTENI PLAFONI

DRVENE TAVANICE

OPEKA U ENTERIJERU

KAMEN U ENTERIJERU

MOZAIK U KUPATILU

AMBIJENTALNO OSVETLJENJE

Kada se izrade odgovarajuće skice i definiše jasan projektni zadatak, AliQuantum prelazi na konkretnu izradu Projekta Enterijera. Paralelno sa izradom Projekta Enterijera, vrši se i izrada odgovarajućih 3D prikaza kako bi klijentu bilo jasnije prezentovano kakav će utisak u realnosti ostavljati primena odgovarajućih boja, tekstura i detalja.

Kako bismo vam što slikovitije dočarali čitav proces, pozivamo Vas da kroz video prezentacije ispod pogledate kako smo na konkretnom primeru izvršili razradu nekoliko opcija enterijera jednog posovnog prostora:

Prezentacija enterijera porodičnog stambenog objekta – Enterijer 1

Prezentacija enterijera kancelarije – Enterijer 2

Prezentacija enterijera restorana – Enterijer 3

Prezentacija enterijera stana – Enterijer 4

Klikom OVDE možete pročitati interesantan tekst o ugradnji dekorativne kamene dekoracije u vašoj sobi.


GOTOVI PROJEKTI VEĆ OD 50€, projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje

CENOVNIK