Kuhinja je jedna od najsloženijih prostora za dizajniranje u kući. Vaša kuhinja je mesto gde se neguju duše vaših najmilijih, kao i njihova tela. Dakle, želite da bude  efikasana, udobana, i jednostavno lepa ako je moguće.  Ali odakle početi? Postoje tri osnovna tipa kuhinja, to su L kuhinje, G kuhinje i U kuhinje. Ideje i sugestije na ovoj stranici će Vam pomoći da pronađete najbolje rešenje za Vašu kuhinju.

kitchen island ideas__20141_kiro06e_01_PE375078

Kuhinja L oblika je kuhinja koja koristi dva zida za postavljanje elementa. Sudopera je pozicionirana centralno dok se šporet nalazi na kraju niza. Ova vrsta kuhinje je pogodna za velike površine, koje su povezane sa dnevnom sobom.

L kuhinja

Kuhinja G oblika, ima elemente raspoređene na dva zida dok je treći deo na poluostrvu koji razdvaja radni deo od susedne oblasti. Sudopera treba da zauzima centralni deo, jer je svakako više korišćena od frižidera i šporeta.

G-shaped600Oblik U kuhinje je oblik koji postavlja šporet, frižider i sudoperu svaki na poseban zid, i time stvara kompaktan trougao, pri čemu se koristi minimalno rastojanje pri spremanju hrane. Ovaj oblik kuhinje je idealan za kvadratne površine.

U kuhinjaBela je neutralna boja koja se može upariti sa svim drugim bojama. Takođe će učiniti da Vaša kuhinja deluje svetlije, pa čak i veće. Bež, mrka ili siva boja Vaše kuhinje će je učiniti mirnom, urednom i tradicionalno toplim prostorom. Nekoliko šarenih vaza, posudja može vizuelno obogatiti Vašu kuhinju. Dobra ideja je da radni deo Vaše kuhinje gleda kroz prozor na lepu baštu – kuvanje će postati izvor sreće.

11

 

Pogledajte putem našeg videa na koje još načine možete dekorisati Vašu kuhinju. Uživajte.

GOTOVI PROJEKTI VEĆ OD 50€, projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje

 

CENOVNIK