Kupatilo u našem životnom prostoru zauzima važno mesto. Tu vreme posvećujemo samo sebi da bi se lepše i opušenije osećali. Korišćenjem diskretnih dekoracija boravak u kupatilu biće nam prijatniji i lepši.

Contemporary-bathroom-in-white

Žuta i narandžasta boja u kupatilu garantuju vedrinu na početku dana. U takvom okruženju, uz dobro grejanje, svaki dan imaćete osećaj da ste se probudili usred leta.

yellow-bathroom-ideas-classic

Ako vam je važniji večernji ugođaj u kupatilu, izaberite lila tonove. Idealne su za završetak dana jer opuštaju, a ujedno i okrepljuju. Ako ne volite da eksperimentišete, za vas su plava i zelena boja pravi izbor. Ove boje se preporučuju za manja kupatila jer vizuelno povećavaju prostor.

blue_tiled_bathroom

Mozaik od pločica na jednom delu zida takođe je još jedna od ideja, da nam kupatilo bude drugačije, i sve sa ciljem da nam boravak u njemu bude što prijatniji.

77989

Dominantna boja u kupatilu je bela boja jer daje osećaj čistoće. Dodajte detalje u boji. Ukoliko ubacite tepih, peškire i sitne dekorativne figurice u nekoj boji Vaše kupatilo će oživeti. Vodite računa da ne preterate sa dekoracijom.

Cool-and-Beautiful-Red-Bathroom-Decoration-Ideas-with-Small-And-Functional-Bathroom-Design-Ideas-For-Cozy-Homes1

Ideja je puno, na Vama je da odlučite kako da uredite kupatilo da bi Vam bilo što lepše i prijatnije. Jedan od predloga je da pogledate naš video. Uživajte.

 

 

GOTOVI PROJEKTI VEĆ OD 50€, projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje

 

CENOVNIK