ALIQUANTUM (lat.) = Dobro obavljen posao

AliQuantum doo (skraćeno AQ doo) je porodično preduzeće bazirano u Novom Sadu čija osnovna delatnost jeste pružanje usluga u oblasti Projektovanja i Inženjeringa. Osnivači preduzeća su Zoran Rašević, diplomirani inženjer arhitekture i Goran Rašević, diplomirani inženjer građevinarstva.

Naše preduzeće je od svog osnivanja 08. Aprila 2010. godine beležilo konstantan i umeren rast. Tokom višegodišnjeg razvoja smo se specijalizovali u pružanju usluga na izuzetno visokom nivou. Kroz profesionalno razrađen internet sajt www.AQ.rs i servis “BESPLATNE KONSULTACIJE”, svim potencijalnim Klijentima nudimo praktično organizovan informativni portal putem kojeg je moguće izuzetno jednostavno dobiti sve potrebne informacije u oblasti izrade projektne tehničke dokumentacije i izgradnje objekata uopšte.

Tokom poslednje tri godine je rast preduzeća AQ još intenzivniji. U tom period smo kao nosoci posla ugovorili realizaciju nekoliko izuzetno kompleksnih industrijskih projekata za Investitore kao što su “IM Matijević doo”, “PIN Computers”, “Invej AD” i “Uljarice Bačka doo”. Prošle godine smo u potpunosti iz sopstvenih sredstava realizovali izgradnju sopstvenog objekta „SUNČANI HORIZONT“ – urbane vile spratnosti Su+P+1+Pk. „SUNČANI HORIZONT“ se sastoji od ukupno četiri (4) stambene jedinice različitih struktura te od pomoćnih sadržaja: garaže sa četiri garažna mesta, multifunkcionalne prostorije i ostava.

Naš portfolio možete preuzeti klikom OVDE.

Naš najveći kvalitet jeste primena principa koji se ugleda u tome da se prilikom razrade svih projekata prvo svi detalji sagledaju kroz detaljanu 3D prezentaciju. Tek nakon što i poslednja stavka bude jasno definisana i razrađena, prustupa se finalnoj izradi projekta.

Trenutno zapošljavamo deset (10) Inženjera. Pored toga ostvarujemo permanentnu saradnju sa više kolega, Inženjera Elektro i Mašinske struke sa kojima zajednički nastupamo na tržištu.

Stojimo Vam na raspolaganju za eventualna dodatna pitanja i reference:

Klikni za kontakt stranu

Hvala Vam na pažnji i interesovanju.

Zoran Rašević i AQ TIM

AQ TEAM

Zoran Rašević, d.i.a, Generalni Direktor

Goran Rašević, d.i.g, Tehnički Direktor

Sanja Banika, d.i.g.

Edis Džanović, d.i.a.

Maja Nogavica, d.i.a.

Sara Bojičić, d.i.a.

Jovan Milosavljev, d.i. proizvodnog menadžmenta

Sonja Stipanović, d.i. pejzažne arhitekture

Njegoš Komlenović, d.i.g.

Zorana Obradović, d.i.a.

 

AQ TEAM