ALIQUANTUM (lat.) = Dobro obavljen posao

AliQuantum doo (skraćeno AQ doo) je porodično preduzeće bazirano u Novom Sadu čija osnovna delatnost jeste pružanje usluga u oblasti Projektovanja i Inženjeringa. Osnivači preduzeća su Zoran Rašević, diplomirani inženjer arhitekture i Goran Rašević, diplomirani inženjer građevinarstva.

Naše preduzeće je od svog osnivanja 08. Aprila 2010. godine beležilo konstantan i umeren rast. Tokom višegodišnjeg razvoja smo se specijalizovali u pružanju usluga na izuzetno visokom nivou. Kroz profesionalno razrađen internet sajt www.AQ.rs i servis “BESPLATNE KONSULTACIJE”, svim potencijalnim Klijentima nudimo praktično organizovan informativni portal putem kojeg je moguće izuzetno jednostavno dobiti sve potrebne informacije u oblasti izrade projektne tehničke dokumentacije i izgradnje objekata uopšte.

Tokom poslednje tri godine je rast preduzeća AQ još intenzivniji. U tom period smo kao nosoci posla ugovorili realizaciju nekoliko izuzetno kompleksnih industrijskih projekata za Investitore kao što su “IM Matijević doo”, “PIN Computers”, “Invej AD” i “Uljarice Bačka doo”. Prošle godine smo u potpunosti iz sopstvenih sredstava realizovali izgradnju sopstvenog objekta „SUNČANI HORIZONT“ – urbane vile spratnosti Su+P+1+Pk. „SUNČANI HORIZONT“ se sastoji od ukupno četiri (4) stambene jedinice različitih struktura te od pomoćnih sadržaja: garaže sa četiri garažna mesta, multifunkcionalne prostorije i ostava.

Naš najveći kvalitet jeste primena principa koji se ugleda u tome da se prilikom razrade svih projekata prvo svi detalji sagledaju kroz detaljanu 3D prezentaciju. Tek nakon što i poslednja stavka bude jasno definisana i razrađena, prustupa se finalnoj izradi projekta.

Trenutno zapošljavamo devet (9) ljudi. Pored toga ostvarujemo permanentnu saradnju sa više kolega elektro i mašinske struke sa kojima zajednički nastupamo na tržištu.

Stojimo Vam na raspolaganju za eventualna dodatna pitanja i reference:

Klikni za kontakt stranu

Hvala Vam na pažnji i interesovanju.

Zoran Rašević i AQ TIM

Zoran Rašević, d.i.a