„SUNČANI HORIZONT“ – MODERAN KONCEPT ŽIVOTA

Firma ALIQUANTUM DOO je 07.01.2018. godine postavila kamen temeljac za izgradnju prvog samostalo investiranog objekta: „Sunčani horizont“. 

Sunčani horizont je, kao što to sam naziv objekta kaže, projektovan tako da se maksimalno iskoriste pogodnosti lokacije u pogledu orjentacije objekta prema stranama sveta i istovremeno da se obezbedi neometan pogled prema Fruškoj Gori. Tako su svi stanovi svojim dnevnim i spavaćim sobama orjentisani prema Jugu i Zapadu čime je obezbeđena potrebna osunčanost pri čemu su dva stana projektovana tako da se sa njihovog trema, balkona i krovne terase pruža neometan pogled prema Fruškoj Gori.

Parcela na kojoj se objekat gradi je locirana u ulici Milana Savića u neposrednom okruženju Bulevara Patrijarha Pavla (raniji naziv „Somborski bulevar“) i udaljena je tek nekoliko stotina metara od zgrade Hitne Pomoći u Novom Sadu:

KLIK ZA LINK do Google Maps

Budući objekat je od centra Novog Sada udaljen 4,7 km, odnosno oko 12 minuta vožnje automobilom:

Građevinski radovi zvanično započinju u Ponedeljak, 15.01.2018. sa predviđenim rokom završetka 28.12.2018. godine.

Više detalja o objektu možete pročitati u okviru prezentacije:


GOTOVI PROJEKTI VEĆ OD 50€, projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje