„SUNČANI HORIZONT“ – MODERAN KONCEPT ŽIVOTA

Firma ALIQUANTUM DOO je 07.01.2018. godine postavila kamen temeljac za izgradnju prvog samostalo investiranog objekta: „Sunčani horizont“. Videoprezentaciju objekta možete pogledati ispod:

Sunčani horizont je projektovan s težnjom da se maksimalno iskoriste pogodnosti lokacije u pogledu orjentacije objekta prema stranama sveta i istovremeno da se obezbedi neometan pogled prema Fruškoj Gori. Tako su svi stanovi svojim dnevnim i spavaćim sobama orjentisani prema Jugu i Zapadu čime je obezbeđena potrebna osunčanost. Istovremeno su dva stana orjentisana prema ulici projektovana tako da se sa njihovog trema odnosno sa balkona i krovne terase pruža neometan pogled prema Fruškoj Gori. Pogledajte ilustraciju ispod:

Parcela na kojoj se objekat gradi je locirana u ulici Milana Savića u neposrednom okruženju Bulevara Patrijarha Pavla (raniji naziv „Somborski bulevar“) i udaljena je tek nekoliko stotina metara od zgrade Hitne Pomoći u Novom Sadu:

KLIK ZA LINK do Google Maps

Budući objekat je od centra Novog Sada udaljen 4,7 km, odnosno oko 12 minuta vožnje automobilom:

Građevinski radovi su zvanično započeli u Ponedeljak, 15.01.2018. sa predviđenim rokom završetka 28.12.2018. godine.


CENE STANOVA:

Cene stanova u predprodaji iznose 995 €/m2 NETO stambene površine (sa uključenim PDV). U okviru navedene cene se u predprodaji uz svaki stan GRATIS dobija po jedno garažno mesto (GM) čija cena će nakon perioda predprodaje stajati 3.000 €/GM.

U okviru stanova prizemlja se cena drvenih tremova obračunava kao 1/3 cene po m2 NETO stambenog prostora. U stanovima na spratu se u iznad prikazanu cenu GRATIS dobijaju krovne terase.

Period predprodaje traje do 01. Maja 2018. godine.

Nakon perioda predprodaje će prodajna cena biti formirana shodno uslovima koji u tom trenutku budu važili na tržištu nekretnina. Garažno mesto (GM) će se dodatno naplaćivati po ceni od 3.000 €/GM.


Više detalja o objektu možete pročitati u okviru PDF prezentacije klikom na sličicu ispod:


POVRATAK NA NASLOVNU STRANU.