SUNČANI HORIZONT – OPŠTI PODACI:

LOKACIJA: Parcela na kojoj se objekat gradi je locirana u ulici Milana Savića u neposrednom okruženju Bulevara Patrijarha Pavla (ranije “Somborski bulevar”) i udaljena je tek nekoliko stotina metara od zgrade Hitne Pomoći u Novom Sadu. U okviru ulice u kojoj se objekat izvodi su izgrađeni samo porodični stambeni objekti tako da je okruženje izuzetno mirno i tiho sa retkim automobilima – savršeno za porodice sa decom. Objekat se gradi na katastarskoj parceli K.P. 5883/2, K.O. Novi Sad II koja je u vlasništvu Investitora. Ukupna površina parcele iznosi 512 m². Klikom na sličicu ispod možete pogledati poziciju objekta na Google Mapi:

SPRATNOST: Objekat “Sunčani horizont” će imati tri nadzemne i jednu suterensku etažu (Su+P+1+Pk).

SUTEREN: U okviru suterena će biti izvedena parking-garaža sa pratećim sadržajima. Garaža će biti opremljena električnim garažnim vratima koja će se otvarati na daljinski upravljač. Parking garaža će imati ukupno četiri (4) parking mesta. Pored parking-garaže će u suterenu biti smeštena multifunkcionalna prostorija sa mokrim čvorom te kotlarnica i biciklana. Predviđeno je da se multifunkcionalna prostorija povremeno koristi za proslave, zabave i slične događaje dok će u ostalom periodu u njenom okviru biti smeštena oprema teretane (trenažeri, strunjače i sl.) rasklopivi sto za stoni tenis kao i sto za stoni fudbal. U okviru mokrog čvora će biti smešteno jedno kupatilo sa tuš kabinom, WC kompletom (WC šolja sa ispiračem) i jednim lavaboom. Suteren će unutrašnjim stepeništem biti povezan direktno sa prizemljem objekta.

NADZEMNE ETAŽE: U okviru nadzemnih etaža objekta (Prizemlje, Sprat i Potkrovlje) će biti izvedene stambene prostorije – stanovi. Videoprezentaciju objekta možete pogledati ispod:

STRUKTURE STANOVA: U okviru objekta će biti izvedena ukupno četiri (4) stana od kojih će stanovi A1 i A2 biti trosobni stanovi, stan A3 će biti dvoetažni stan koji će po svojoj strukturi biti četvorosoban stan, dok će stan A4 biti LUXUZAN dvoetažan četvorosoban stan sa prostranim dnevnim boravkom površine 43,93 m2 u okviru donje etaže stana i master sobom površine 22,73 m2 u okviru gornje etaže stana. Obe etaže stana A4 će biti orijentisana ka jugu sa Sunčanim Horizontom i neometanim pogledom ka Fruškoj Gori. Detaljnu prezentaciju objekta sa prikazom površina po stanovima i etažama možete pogledati u okviru PDF dokumenta ispod:


Prezentaciju STANA A1 možete pogledati klikom ispod:


POVRATAK NA NASLOVNU STRANU.