„STANOVI SA POGLEDOM NA PETROVARADINSKU TVRĐAVU“


Logo, Preradovićeva 34a, Petrovaradin

Firma ALIQUANTUM DOO je 11.12.2020. godine pribavila Građevinsku dozvolu za izvođenje radova na dogradnji objekta lociranog u Preradovićevoj 34a u Petrovaradinu. Građevinski radovi su kompletirani. Stanovi su useljivi – očekuje se skorašnje ishodovanje upotrebne dozvole (zahtev za upotrebnu dozvolu je predat). 

Klikni za više

Klikni za više


Građevinska dozvola se može pogledati klikom na link ispod:

Objekat lociran u Preradovićevoj 34a u Petrovaradinu karakteriše izuzetno povoljna lokacija budući da se nalazi na udaljenosti koja iznosi svega 2,3km od Centra Novog Sada . Direktno preko puta objekta se nalazi hram „Crkva Svete Petke“. U neposrednom okruženju objekta se nalazi Pošta (susedna zgrada), Dom Zdravlja Petrovaradin (150m), Stanica Policije Petrovaradin (200m), Osnovna Škola „Jovan Dučić“ (500m) te mnoštvo prodavnica, kafića, mesara i lokala. U dvorištu objekta je smešten parking. Objekat će biti opremljen liftom. Predmetnim radovima će biti izvršena sanacija fasade objekta i uređenje ulazne partije i stepeništa. Pogledajte panoramske fotografije snimljene sa objekta:

Panorama prema Preradovićevoj ulici

Panorama prema Petrovaradinskoj tvrđavi i Trandžamentu

Kako je već pomenuto, objekat je udaljen svega 2.300m od Centra Novog Sada što se može primetiti sa Google Maps prikaza:

KLIK ZA LINK do Google Maps

Pozicija objekta u odnosu na Centar Novog Sada Izvor: Google Maps

Pošta je locirana u susednoj zgrad dok se Dom Zdravlja nalazi cca 150m niže u istoj ulici:

 

Dom Zdravlja, Pošta, Mesara

Pozicija objekta u odnosu na neposredno okruženje Izvor: Google Maps

Izgled objekta nakon nadogradnje

Objekat ima izuzetne termičke karakteristike, najkvalitetniju PVC stolariju sa dvoslojnim IZO staklima te samostalne kotlove na gas i kalorimetre na svakom grejnom telu.

Stanovi su useljivi – očekuje se skorašnje ishodovanje upotrebne dozvole.


CENE STANOVA:

STAN #19 JE PRODAT!

STAN#20 JE PRODAT!

STAN#21 JE PRODAT!


POVRATAK NA NASLOVNU STRANU