STAN A4

STAN A4 je dvoetažan LUXUZAN stan koji je po svojoj strukturi četvorosoban stan površine 149,33 m2. STAN A4 je u okviru objekta pozicioniran na I spratu i potkrovlju. Obe etaže STANA A4 su orijentisane prema ulici i jugu. Iz dnevne sobe površine 43,93 m2 će se preko velikih portala i terase pružati veličanstven pogled na Sunčani Horizont i Frušku Goru. Prezentaciju stana možete pogledati ispod:

Ulaz u STAN A4 će biti obezbeđen neposredno iz zajedničkog stepeništa. STAN A4 u okviru gornje etaže obuhvata i krovnu terasu površine 27,9 m² koja se dobija GRATIS, a koja neće biti uknjižena kao koristan prostor. Detaljniji prikaz rasporeda prostorija STANA A4 možete pogledati na komercijalnim skicama ispod (kliknite za link do PDF prezentacije):

Cena stana u predprodaji (tokom izgradnje ) iznosi 995 € / m2 NETO površine (sa uračunatim PDV-om) sa krovnom terasom površine 27,9 m² koja se dobija GRATIS. U predprodaji se u okviru iznad navedene cene GRATIS dobija jedno (1) garažno mesto.

Prodajna cena nakon završetka građevinskih radova će biti formirana shodno uslovima koji u tom trenutku budu važili na tržištu. Cena garažnog mesta će stajati 3.000 € / garažno mesto.


Prezentaciju STANA A1 možete pogledati klikom ispod:


POVRATAK NA NASLOVNU STRANU