Sama opeka je postala popularna u enterijeru kasnih 1900 – tih, kada je većini vlasnika kuća bilo jednostavnije da razotkriju ciglu nego da samo poprave ili zamene malter. One daju karakter i rustičan šarm u svaki unutrašnji prostor.

21

Tradicionalno izloženi zidovi od cigle nalaze se najčešće u potkrovljima i istorijskim zgradama, ali ovaj trendi izgled može se postići u bilo kom životnom prostoru.

25

Kombinacija opeke sa dekorativnim tkaninama, kao i sa stilskim nameštajem daje moderan dizajn enterijera sa boemskom atmosferom, stvarajući neverovatno lepe sobe.

33

Ako planirate da bojite ciglu proverite da li ste odabrali odgovarajuću boju koja prijanja na ciglu, da krajni efekat ne bude neuredan.

33

Ako ne živite u staroj zgradi, i dalje možete simulirati izgled sa malo rada, ili sami ili angažovanjem izvođača.

32

Izabrali smo različite unutrašnje prostore sa opekom sa ciljem da Vas inspiriše da napravite sopstveni prelepi enterijer. Pogledajte naš video. Uživajte.

GOTOVI PROJEKTI VEĆ OD 50€, projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje

CENOVNIK