U svakom domu,  spavaća soba je poseban prostor. Trebala bi  da bude udobna i lepa za osobu koja u njoj obitava, bez obzira na lični stil. Obratite pažnju na svaki detalj prilikom uređenja spavaće sobe. Pogledajte neke od ideja po našoj preporuci.

white-bedroom-designs-favorable
Boje ćete najlakše složiti ako se držite starog dobrog pravila: različite nijanse iste boje (svaka boja ima po nekoliko nijansi, blažih i jačih, tako da na raspolaganju imate čitav niz kombinacija). Tako ćete izbeći da Vam soba bude prešarena.

amazing-penthouse-master-bedroom-interior

Ako ne želite da vam spavaća soba izgleda jednobojno ili jednolično, osvežite je tako što ćete dodati detalje u bojama. Predlažemo da koristite blaže, umirujuće boje: svetlo plava, nežna boja breskve ili bledoružičasta.

Feminine-Bedroom-Design-In-Light-Blue-with-blue-curtain-design-ideas-with-flower-decoration-design-ideas

Zelena kao opuštajuća i smirujuća boja će zajedno sa belom dati osećaj prostora u kome biste želeli da provedete lepe trenutke. Ovo je odličan miks boja za spavaću sobu. Nikada se nećete umoriti od ove kombinacije.

Untitled1

Lep komad nameštaja će naglasiti svaku prostoriju i postaće centralna tačka koja privlači pažnju. Taj trik možete primieniti i u spavaćoj sobi. Na primer veličina lampe bi trebala biti u srazmernoj veličini sa krevetom – što je veći krevet to bi trebala biti veća i lampa. I obrnuto: manji krevet, manja lampa.

International-Bedroom-Decor

Vaša spavaća soba treba da izrazi i vašu ličnost tako da slobodno možete dozvoliti sebi da prekršite pravila modernog dizajna. To ćete postići ako na zid okačite sliku koju ste sami naslikali.

9629d__yellow-interior-painting-ideas-for-bedrooms

Pogledajte putem našeg videa na koje još načine možete oplemeniti svoj prostor za spavanje.

 

GOTOVI PROJEKTI VEĆ OD 50€, projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje

CENOVNIK