SUNČANI HORIZONT – STRUKTURE STANOVA:

STRUKTURE STANOVA: U okviru objekta će biti izvedena ukupno četiri (4) stana od kojih će stanovi A1 i A2 biti trosobni stanovi, stan A3 će biti dvoetažni stan koji će po svojoj strukturi biti četvorosoban stan, dok će stan A4 biti LUXUZAN dvoetažan četvorosoban stan sa prostranim dnevnim boravkom površine 43,93 m2 u okviru donje etaže stana i master sobom površine 22,73 m2 u okviru gornje etaže stana. Obe etaže stana A4 će biti orijentisana ka jugu sa Sunčanim Horizontom i neometanim pogledom ka Fruškoj Gori.

KLIKNITE DA POGLEDATE STAN


STAN A1 – PRODAT!

STAN A1 je po strukturi trosoban stan površine 70,36 m2. STAN A1 je u okviru objekta pozicioniran na prizemlju sa ulične strane objekta i orjentisan je prema jugu. Zbog izuzetno povoljne orijentacije, u okviru dnevne sobe, trpezarije i kuhinje je predviđeno izvođenje velikih portala putem kojih će stan gotovo konstantno biti osunčan. Ulaz u STAN A1 će biti obezbeđen neposredno iz zajedničkog stepeništa. Pored toga, STAN A1 će imati nezavisan pristup zajedničkom ograđenom dvorištu putem drvenog trema površine 16,8 m2. Detaljniji prikaz rasporeda prostorija stana možete pogledati na komercijalnim skicama ispod (kliknite za link do PDF prezentacije):


STAN A2 – PRODAT!

STAN A2 je po strukturi trosoban stan površine 76,48 m2. STAN A2 je u okviru objekta pozicioniran na prizemlju sa dvorišne strane objekta. Zbog povoljne orijentacije objekat u okviru naselja, STAN A2 će biti izuzetno ugodan i tih za stanovanje. Videoprezentaciju STANA A2 možete pogledati ispod:

Ulaz u STAN A2 će biti obezbeđen neposredno iz zajedničkog stepeništa. Pored toga, STAN A2 će imati nezavisan pristup zajedničkom ograđenom dvorištu putem drvenog trema površine 20,6 m2. Detaljniji prikaz rasporeda prostorija stana možete pogledati na komercijalnim skicama ispod (kliknite za link do PDF prezentacije):


STAN A3 – PRODAT!

STAN A3 je dvoetažan stan koji je po svojoj strukturi četvorosoban stan površine 97,92 m2. STAN A3 je u okviru objekta pozicioniran na I spratu sa dvorišne strane objekta. Zbog izuzetno povoljne orijentacije objekat u naselju, STAN A3 će biti izuzetno ugodan i tih za stanovanje. Videoprezentaciju STANA A3 možete pogledati ispod:

Stan A3 obuhvata i krovnu terasu površine 45 m² koja se dobija GRATIS, a koja neće biti uknjižena kao koristan prostor. Detaljniji prikaz rasporeda prostorija stana možete pogledati na komercijalnim skicama ispod (kliknite za link do PDF prezentacije):


KLIKNITE DA POGLEDATE STAN


Cena svih stanova u predprodaji (tokom izgradnje ) iznosi 995 € / m2 NETO površine (sa uračunatim PDV-om). U predprodaji se u okviru iznad navedene cene GRATIS dobija jedno (1) garažno mesto.

Detaljnu prezentaciju objekta sa prikazom površina po stanovima i etažama možete pogledati u okviru PDF dokumenta ispod:


Prezentaciju STANA A1 možete pogledati klikom ispod:


POVRATAK NA NASLOVNU STRANU.