IZGRADNJA - Dobrodošli


Najbitnija stvar za izgradnju jeste postojanje dobrog plana izgradnje! Bez obzira da li se radi od izuzetno kompleksnom ili jednostavnom objektu, naša preporuka je uvek ista: Pre nego što krenete da gradite – obavezno definišete sve stavke koje se tiču izgradnje! U prilog tome Vam prezentujemo primer izuzetno organizovane izgradnje prilikom koje je za samo 15 dana izgrađena tridesetospratnica:

AQ doo tim poseduje izuzetno bogato iskustvo izvođenja svih tipova objekata. Tokom 2018. godine smo u potpunosti iz sopstvenih sredstava realizovali projektovanje i izgradnju sopstvenog objekta „SUNČANI HORIZONT“ – urbane vile spratnosti Su+P+1+Pk. „SUNČANI HORIZONT“ se sastoji od ukupno četiri (4) stambene jedinice različitih struktura te od pomoćnih sadržaja: garaže sa četiri garažna mesta, multifunkcionalne prostorije, ostave i pomoćnog objekta. Princip koji primenjujemo je taj da za naše Klijente prvo ishodujemo sve potrebne dozvole za izgradnju pa kada projekti budu bili kompletrni, pristupamo izradi detaljnog predmera i predračuna radova po svim pojedinačnims tavkama na osnovu kojoeg sačinjavamo ponudu. Ukoliko Vam odgovaraju uslovi koje bismo Vam pružili putem ponude, pristupa se zaključenju Ugovora o izgradnji.


AQ doo  trenutno nudi dva modela izvođenja objekata:

Prvi model: jeste klasično izvođenje pojedinih vrsta radova gde je Klijent u mogućnosti da bira izvođača koji će vršiti izvođenje radova dok bismo mi kao projektant vršili stručni tehnički nadzor. Pri ovom tipu izvođenja Klijent ima mogućnost da diktira dinamiku izvođenja shodno svojim prohtevima, potrebama i mogućnostima pri čemu ugovara izvođenje objekta sa odgovarajućim izvođačima koji nisu direktno vezani za AQ doo.

Drugi model: jeste tip: „KLJUČ U RUKE“. Po ovom modelu se nakon pribavljanja odgovarajućih dozvola i upoznavanja Klijenta sa troškovima i dinamici izvođenja objekta pristupa zaključivanju ugovora između AQ i Investitora direktno. Ugovorom se definišu svi aspekti realizacije objekta i uslovi plaćanja. U ovom slučaju svu odgovornost vezanu za izvođenje objekta preuzima AQ doo pri čemu se obavezuje da će svi radovi biti izvedeni kvalitetno i u roku a sve u svemu sa uslovima koji su definisani ugovorom. Izvođenje radova po principu „Ključ u ruke“ je moguće samo na teritoriji Grada Novog Sada.


GOTOVI PROJEKTI VEĆ OD 50€, projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje


Detaljan cenovnik naših usluga kao i obrazloženje cena pružanja usluga možete pronaći klikom na sliku „CENE“ ispod:
CENOVNIK USLUGA ZA FIZIČKA LICA

Za više informacija nas možete kontaktirati putem sledećih kontak podataka (klikni na taster za link):

Klikni za kontakt stranu


KLIKNI ZA POVRATAK NA NASLOVNU STRANU