IZGRADNJA PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE


AQ doo nudi usluge planiranja i izgradnje objekata po principu: KLJUČ U RUKE. Navedena usluga se pruža samo na teritoriji Grada Novog Sada.

Kroz primenu sistema KLJUČ U RUKE, AQ nakon kompletiranja projektne tehničke dokumentacije i ishodovanja Građevinske dozvole izlazi pred svako zainteresovano lice sa konkretnom ponudom koja definiše sve aspekte planiranja i izvođenja bilo kojeg objekta. Ponuda obuhvata kompletan cenovnik rada i materijala sa  jasnim opisom svih operacija koje se izvode. Ukoliko klijent prihvati ponudu, pristupa se sklapanju ugovora i početku realizacije projekta.

Tokom realizacije projekta, AQ na svom sajtu otvara ON-LINE fajl koji na trodnevnoj bazi prati progres realizacije projekta. Putem navedenog fajla je klijentu omogućeno da u svakom trenutku može da pogleda i utvrdi kako napreduju radovi. Ovako transparentan pristup omogućava klijentu da bude jasno upućen u svaku pojedinu fazu izvođenja objekata. To doprinosi ostvarivanju čvrstog poverenja između svih strana koje su uključene u realizaciji datog projekta i onemogućava pojavu propusta i kašnjenja.

Okvirni cenovnik ishodovanja dozvola i izvođenja radova pogledajte na linku ispod:

OKVIRNI CENOVNIK PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE


GOTOVI PROJEKTI VEĆ OD 50€, projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje


Detaljan cenovnik naših usluga kao i obrazloženje cena pružanja usluga možete pronaći klikom na sliku „CENE“ ispod:
CENOVNIK USLUGA ZA FIZIČKA LICA

Za više informacija nas možete kontaktirati putem sledećih kontak podataka (klikni na taster za link):

Klikni za kontakt stranu


KLIKNI ZA POVRATAK NA NASLOVNU STRANU