VILA TWINS FUTOG

AQ doo trenutno gradi dvojni stambeni objekat u Futogu – Vila Twins.

VILA-TWINS-LOGO-ZA-VIDEO

Objekat se gradi direktno preko puta Parka Futog odnosno na uglu Pionirske ulice i Ratarske ulice u samom centru Futoga. Pored toga što se budući objekat nalazi direktno naspram uređenog Parka sa dečjim igralištem i pešačkim stazama, u neposrednom okruženju je locirana i pešačka zona Futoga u okviru ulice Cara Lazara (100m), Bioskop KC „Mladost“ Futog (350m), pijaca (400m), Vrtić „Crvenkapa“ (950m), O.Š. „Desanka Maksimović“ (1km) te sportski centar sa dvoranom i zatvorenim bazenom u izgradnji (1,1km). U neposrednom okruženju se takođe nalaze i mnoge prodavnice, mesare, restorani i picerija. Objekat će posedovati ograđeno dvorište sa ukupno 8 parking mesta. Lokaciju objekta možete pogledati klikom OVDE ili ispod:

Lokacija objekta (kliknite za link do mape)

U okviru objekta će biti izvedeno ukupno šest (6) stambenih jedinica. Dostupne stambene jedinice su sledeće (kliknite za link):

   1. Objekat A, Stan 1
   2. Objekat A, Stan 2
   3. Objekat A, Stan 3
   4. Objekat B, Stan 2
   5. Objekat B, Stan 3

Cena stanova u izgradnji za sve stanove osim za Stan 1 u objektu A iznosi 1.550 €/m2 (sa uračunatim PDV). U cenu je uračunato po jedno parking mesto u ograđenom dvorištu uz svaki stan. Cena Stana 1 u objektu A iznosi 1.650 €/m2 (sa uračunatim PDV) i uz tu cenu se gratis dobija ograđeno dvorište površine 35 m2 i jedno parking mesto u ograđenom dvorištu objekta.


Objekat „VILA TWINS“ je projektovan kao moderan objekat kod kojeg preovlađuju pravi uglovi i oštre linije. U okviru stanova je akcenat stavljen na prelep pogled na park tako da će na uličnoj fasadi biti izvedeni veliki aluminijumski portali kroz koje će biti omoguće prelep pogled iz dnevnih soba na park. U okviru stanova na potkrovlju će na uličnoj strani biti izvedene krovne terase sa pogledom na park. Akcenat će na uličnoj fasadi biti dekorativne obloge u boji i teksturi drveta oko aluminijumskih portala. Prikaz objekta možete pogledati ispod:

 

 


 

VILA TWINS se gradi na osnovu Rešenja o građevinskoj dozvoli broj:

CENOVNIK

DETALJNIJE

POŠALJITE NAM UPIT

DETALJNIJE