• Vašoj organizaciji je potreban radnik za novo otvorenu poziciju?
  • Želite adekvatnog radnika?
  • Želite sposobnog radnika?
  • Čini Vam se da ma koliko se trudili nikako da nađete osobu koju ćete obučiti i koja će biti tu da ostane?

Činjenica je da za dobru obuku treba od mesec do 3 meseca da se nova osoba uvede u posao. Takođe je jasno da ni jedna organizacija ne voli da ulaže u ljudske potencijale toliko vremena pa da se ubrzo ispostavi da taj radnik ne ispunjava zahteve tog radnog mesta ili da radnik sam ubrzo odustane, pa da morate opet ceo proces iz početka.

Verujte, potpuno Vas razumemo!

Zato naš tim pored ekonomista sadrži i jednog Psihologa i jednog Master Inženjera Menadžera Ljudskih resursa.  Mi smo tu da Vam pomognemo i da zajedno nađemo najboljeg kandidata koji će se najbolje uklopiti u radno okruženje u Vašoj kompaniji i na najbolji mogući način ispunjavati svoje obaveze i dužnosti. Danas je tržište slobodne radne snage veliko i celokupan proces selekcije većini poslodavaca predstavlja više glavobolju nego zadovoljstvo.

Ono što većina kandidata ne razume je da organizacija mora odgovarati njima isto kao i oni organizaciji da bi zadovoljni dolazili na posao svaki dan i samim tim davali svoj maksimum i doprinos kompaniji.

Uz naš sistem selekcije, intervjuisanja i testiranja koji je više nego temeljan i sveobuhvatan, selekcija postaje zadovoljstvo, a i rezultati su odlični.

Mi smo tu samo za vas stoga se ne ustručavajte kontaktirati nas:

Klikni za kontakt stranu