Zoran Rašević

m.i.a, Generalni Direktor
Zoran je rođen u Sarajevu (BiH). Diplomirao je 2007. godine na Odseku za Arhitekturu pri FTN Novi Sad gde je stekao zvanje Master inženjer arhitekture. Odslušao je i položio sve ispite na specijalističkim studijama: Energetska efikasnost u Zgradarstvu. U periodu od 2006. do 2009. godine je živeo i radio u USA gde je stekao bogato radno (i životno) iskustvo. Zajedno sa bratom Goranom je 2010. oformio AQ DOO. Oženjen je i ima troje dece. Pored svoje porodice i Srbije, naročito voli putovanja, sport, prirodu, Novi Sad i Crvenu Zvezdu.

Goran Rašević

m.i.g, Tehnički Direktor
Goran je rođen u Sarajevu (BiH). Diplomirao je 2005. godine na Odseku za Građevinarstvo pri FTN Novi Sad gde je stekao zvanje Master inženjer građevinarstva. U periodu od 2005. do 2013. godine je radio kao odgovorni izođač radova i rukovodilac izvođenja više desetina objekata prilikom čega je stekao ogromno terensko iskustvo. Zajedno sa bratom Zoranom je 2010. oformio AQ DOO u kojem radi kao tehnički direktor od 2013. godine. Goran je veliki zaljubljenik u ski sportove i strastveni je lovac.

Njegoš Komlenović

dipl.inž.građ.
Njegoš je rođen u Pljevljima, Republike Crna Gora. Diplomirao je na Odseku za Građevinarstvo pri FTN Novi Sad gde je stekao zvanje Master inženjer građevinarstva. Od 2019. godine je sa kraćim prekidom član AQ tima. Obožava građevinarstvo, izgradnju i automobile.

Sonja Stipanović

d.i. pejzažne arhitekture
Sonja je rođena u Novom Sadu. Diplomirala je na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu 2017. godine gde je stekla zvanje Diplomirani inženjer Pejzažne arhitekture. Od 2018. godine je član AQ tima. Obožava trčanje, fitnes, sportske aktivnosti (naročito ekstremne sportove), modeling i pucanje iz vatrenog oružja.

Sanja Banika

m.i.g.
Sanja je rođena u Valjevu. Diplomirala je na FTN-u u Novom Sadu, Odsek Građevinarstvo. Od 2014. godine je član AQ tima. Udata je i mama je jedne devojčice. U slobodno vreme se bavi fotografijom. Mnogo voli muzeje, umetnost, putovanja i eksperimentisanja u kuhinji.

Edis Džanović

m.i.a.
Edis je rođen u Priboju. Osnovne akademske studije završio je na Departmanu za arhitekturu i urbanizam, Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Od 2013. godine je član AQ tima. Edi voli putovanja, upoznavanja novih ljudi i kultura, avanture i sport. Ljubitelj je istorije Arhitekture.