Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h

OD SKICA DO TOPLOG DOMA...AQ

Dolazi nam topliji deo godine! Da li ste uzbuđeni? Dani su duži, vazduh je topliji i sve smo bliži i bliži momentu gde će se sve zabave održavati napolju. Pre svega toga, uredimo svoje balkone na način gde ćete uživati i opuštati se sami ili zabavljati u društvu. Predstavljamo vam nekoliko načina da to učinite.

Ukoliko imate mali balkon, ne znači da ne možete da napravite svoju oazu mira. Ograničite paletu boja na belu, crnu i druge neutralne boje. Odlučite koji vam je centralni komad nameštaja i oko njega uklopite neke efektnije detalje. Neka vam nameštaj bude udoban i zanimljiv.

Možete dodati tepih jakih boja kako bi oživeli prostor. Dodajte cveće i zelenilo, kao i stolice koje nisu iste ili nisu uklopljene sa stolom i time napravite zanimljivu dinamiku.

Veliki balkoni vam daju mogućnost da eksperimentišete. Zapamtite, ukoliko uređujete velike balkone, oni treba da se razlikuju od vašeg prostora za život. On služi da se odmorite ili zabavite. Možete dodati ognjište ili roštilj, oko kojeg ćete se okupljati i uživati.

Ako živite u gradu, balkon je dragoceno mesto na kojem možete uživati u svežem vazduhu i upijati zrake sunca. Zato ga maksimalno iskoristite. Pogledajte putem našeg videa na koje načine. Uživajte.

Izvor:

http://www.about.com/

AliQuantum doo

by Jovana Rajić, sanjab

Napišite komentar: