Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h

OD SKICA DO TOPLOG DOMA...AQ

Gledanje fudbala je postalo intezivnije i intimnije nego ikada ranije. Arhitektonski biro Populous je predstavio svoj novi dizajn za novi Tottenham Hotspur fudbalski stadion od kojeg očekuju da unese revoluciju u interakciji publike i igrača.

slika11

Ima 61 000 mesta za sedenje što ga čini najvećim stadionom u Velikoj Britaniji i omogućiće da svi u publici bolje vide utakmicu. Inovativna strategija u razvijanju impresivnog korisničkog iskustva se ne završava ovde. Posetioci će takođe imati priliku da hodaju po vrhu stadiona i uživaju u zapanjujućem pogledu na London. Ovaj stadion je idealan za ragbi i fudbal.

slika4

 U okviru stadiona će se nalaziti Centar za posetioce, interaktivni kafe, bioskop, hotel sa 180 spavaćih soba i 49 apartmana.

slika2

Na stadionu može da se igra fudbal, ali teren je potpuno pokretan i otkriva drugu površinu za ragbi.

slika3

Pokretni teren na stadionu kao što je na Univerzitetu u Feniksu ili pokretni krov preko centralnog terena na Wimbledon su obezbedili kritično iskustvo za dizajniranje stadiona koji je savršen za ragbi i fudbal.

slika1

“Prvi pokretni teren na stadionu na svetu na kom može da se igra i fudbal i ragbi i da svi ljudi imaju savršen pogled sa svog mesta”, rekao je viši direktor Populous, Christopher Lee.

Izvor: http://inhabitat.com/

by Jovana Rajić

Napišite komentar: