„SUNČANI HORIZONT“ – MODERAN KONCEPT ŽIVOTA

Firma ALIQUANTUM DOO je 07.01.2018. godine postavila kamen temeljac za izgradnju prvog samostalo investiranog objekta: „Sunčani horizont“. Objekat je kompletiran 20. Decembra 2018. godine i za njega je dobijena upotrebna dozvola 14.01.2019. godine. Objekat je uknjižen (upisan u katastar) 31.01.2019. godine.

Fotografije i videoprezentacije objekta možete pogledati ispod:

Sunčani horizont je projektovan i izveden s težnjom da se maksimalno iskoriste pogodnosti lokacije u pogledu orijentacije objekta prema stranama sveta i istovremeno da se obezbedi neometan pogled prema Fruškoj Gori. Tako su svi stanovi svojim dnevnim i spavaćim sobama orijentisani prema Jugu i Zapadu čime je obezbeđena potrebna osunčanost. Istovremeno su dva stana orijentisana prema ulici projektovana tako da se sa njihovog trema odnosno sa balkona i krovne terase pruža neometan pogled prema Fruškoj Gori. Pogledajte panoramske fotografije ispod:

Panorama Fruške Gore sa terase stana A4

Panorama Fruške Gore sa terase stana A4

Parcela na kojoj se objekat nalazi je locirana u ulici Milana Savića u neposrednom okruženju Bulevara Patrijarha Pavla (raniji naziv „Somborski bulevar“) i udaljena je tek nekoliko stotina metara od zgrade Hitne Pomoći u Novom Sadu:

KLIK ZA LINK do Google Maps

Objekat je od centra Novog Sada udaljen 4,7 km, odnosno oko 12 minuta vožnje automobilom:

Građevinski radovi su zvanično započeli u Ponedeljak, 15.01.2018. a kompletirani Decembra 2018. godine. Za objekat je ishodovana upotrebna dozvola. Objekat je uknjižen.


CENE STANOVA:

Svi stanovi su prodati. Trenutno nemamo nekretnina koje su dostupne za prodaju.


Više detalja o objektu možete pročitati u okviru PDF prezentacije klikom na sličicu ispod:


POVRATAK NA NASLOVNU STRANU.