SUNČANI HORIZONT – OPŠTI PODACI:

LOKACIJA: Parcela na kojoj je objekat izgrađen je locirana u ulici Milana Savića broj 4 u neposrednom okruženju Bulevara Patrijarha Pavla (ranije “Somborski bulevar”) i udaljena je tek nekoliko stotina metara od zgrade Hitne Pomoći u Novom Sadu. U okviru ulice u kojoj je objekat izgrađen su izgrađeni samo porodični stambeni objekti tako da je okruženje izuzetno mirno i tiho sa retkim automobilima – savršeno za porodice sa decom. Objekat je izgrađen na katastarskoj parceli K.P. 5883/2, K.O. Novi Sad II. Ukupna površina parcele iznosi 512 m². Klikom na sličicu ispod možete pogledati poziciju objekta na Google Mapi:

SPRATNOST: Objekat “Sunčani horizont” ima tri nadzemne i jednu suterensku etažu (Su+P+1+Pk).

SUTEREN: U okviru suterena je izvedena parking-garaža sa pratećim sadržajima. Garaža je opremljena električnim garažnim vratima koja se otvaraju na daljinski upravljač. Parking garaža ima ukupno četiri (4) garažna parking mesta. Pored parking-garaže je u suterenu smeštena i multifunkcionalna prostorija sa mokrim čvorom te ostava, tehnička prostorija i biciklana. Predviđeno je da se multifunkcionalna prostorija povremeno koristi za proslave, zabave i slične događaje dok će u ostalom periodu u njenom okviru biti smeštena sportska oprema: rasklopivi sto za stoni tenis, sto za stoni fudbal i pikado. U okviru mokrog čvora je smešteno jedno kupatilo sa tuš kabinom, WC kompletom (WC šolja sa ispiračem) i jednim lavaboom. Suteren je unutrašnjim stepeništem povezan direktno sa prizemljem objekta.

NADZEMNE ETAŽE: U okviru nadzemnih etaža objekta (Prizemlje, Sprat i Potkrovlje) su izvedene stambene prostorije – stanovi. Videoprezentaciju objekta možete pogledati ispod:

STRUKTURE STANOVA: U okviru objekta su izvedene ukupno četiri (4) stambene jedinice od kojih su stanovi A1 i A2 trosobni stanovi (3.0), stan A3 je dvoetažni po strukturi četvorosoban (4.0) stan, dok je stan A4 LUKSUZAN dvoetažan četvorosoban stan (4.0) sa prostranim dnevnim boravkom sa trpezarijom površine preko 50 m2 u okviru donje etaže stana te master sobom površine 22,73 m2 u okviru gornje etaže stana. Obe etaže stana A4 su orijentisane ka jugu sa Sunčanim Horizontom i neometanim pogledom ka Fruškoj Gori. Ovo su fotografije objekta:

Detaljnu prezentaciju objekta sa prikazom površina po stanovima i etažama možete pogledati u okviru PDF dokumenta ispod:


Prezentaciju STANA A1 možete pogledati klikom ispod:


POVRATAK NA NASLOVNU STRANU.