„STANOVI SA POGLEDOM NA PETROVARADINSKU TVRĐAVU“


Logo, Preradovićeva 34a, Petrovaradin

Firma ALIQUANTUM DOO je 11.12.2020. godine pribavila Građevinsku dozvolu za izvođenje radova na dogradnji objekta lociranog u Preradovićevoj 34a u Petrovaradinu. Planirano je da se sa građevinskim radovima započne početkom Marta 2021. godine, kao i da se svi radovi kompletiraju do početka 2022. godine.

Klikni za više

Klikni za više


Građevinska dozvola se može pogledati klikom na link ispod:

Objekat lociran u Preradovićevoj 34a u Petrovaradinu karakteriše izuzetno povoljna lokacija budući da se nalazi na udaljenosti koja iznosi svega 2,3km od Centra Novog Sada . Direktno preko puta objekta se nalazi hram „Crkva Svete Petke“. U neposrednom okruženju objekta se nalazi Pošta (susedna zgrada), Dom Zdravlja Petrovaradin (150m), Stanica Policije Petrovaradin (200m), Osnovna Škola „Jovan Dučić“ (500m) te mnoštvo prodavnica, kafića, mesara i lokala. U dvorištu objekta je smešten parking. Objekat će biti opremljen liftom. Predmetnim radovima će biti izvršena sanacija fasade objekta i uređenje ulazne partije i stepeništa. Pogledajte panoramske fotografije snimljene sa objekta:

Panorama prema Preradovićevoj ulici

Panorama prema Petrovaradinskoj tvrđavi i Trandžamentu

Kako je već pomenuto, objekat je udaljen svega 2.300m od Centra Novog Sada što se može primetiti sa Google Maps prikaza:

KLIK ZA LINK do Google Maps

Pozicija objekta u odnosu na Centar Novog Sada Izvor: Google Maps

Pošta je locirana u susednoj zgrad dok se Dom Zdravlja nalazi cca 150m niže u istoj ulici:

Dom Zdravlja, Pošta, Mesara

Pozicija objekta u odnosu na neposredno okruženje Izvor: Google Maps

Objekat će imati izuzetne termičke karakteristike, podno grejanje (stanovi #19 i #21), najkvalitetniju PVC stolariju sa troslojnim IZO staklima te samostalne kotlove na gas čiji će rad biti kontrolisan bežičnim kontrolorima.

Planirano je da se sa izvođenjem građevinskih radova započne početkom Marta 2021. godine, kao i da se svi radovi kompletiraju do početka 2021. godine.


CENE STANOVA:

Cena stana #19 u izgadnji iznosi 1.250 €/m2 odnosno ukupno: 97.250 € sa PDV.

Cena stana #20 u izgadnji iznosi 1.350 €/m2 odnosno ukupno: 67.230 € sa PDV.

Cena stana #21 u izgadnji iznosi 1.300 €/m2 odnosno ukupno: 111.540 € sa PDV.


Više detalja o objektu možete pročitati u okviru PDF prezentacije klikom na sličicu ispod:


POVRATAK NA NASLOVNU STRANU