„STANOVI SA POGLEDOM NA PETROVARADINSKU TVRĐAVU“


Logo, Preradovićeva 34a, Petrovaradin

Predmetni objekat koji se nadograđuje je inicijalno izgrađen osamdesetih godina dvadesetog veka. Objekat je izgrađen kao deo bloka u okviru kojeg su izvedena tri samostalna objekta i tri lamele svi spratnosti P+4+Pk. Blok krasi mnoštvo zelenih površina te uređene pešačke staze, kolovozi i parking površine. Ulaz u objekat je orijentisan prema Preradovićevoj ulici. Neposredno ispred ulaza se nalazi autobuska stanica JGSP-a.

Pogled na objekat sa Preradovićeve ulice

Pogled na objekat sa Preradovićeve ulice

Lokacija objekta je izuzetno povoljna budući da se nalazi na udaljenosti koja iznosi svega 2,3km od Centra Novog Sada (jednaka udaljenost kao Liman III). Direktno preko puta objekta se nalazi hram „Crkva Svete Petke“. U neposrednom okruženju objekta se nalazi Pošta (u susednoj zgradi), Dom Zdravlja Petrovaradin (150m niže u istoj ulici), Stanica Policije Petrovaradin (200m niže u istoj ulici), Osnovna Škola „Jovan Dučić“ (500m) te mnoštvo prodavnica, kafića, mesara i lokala. U dvorištu objekta je smešten parking. Objekat će biti opremljen liftom. Predmetnim radovima će biti izvršena sanacija fasade objekta i uređenje ulazne partije i stepeništa. Pogledajte panoramske fotografije snimljene sa objekta:

Panorama prema Preradovićevoj ulici

Panorama prema Petrovaradinskoj tvrđavi i Trandžamentu

Kako je već pomenuto, objekat je udaljen svega 2.300m od Centra Novog Sada što se može primetiti sa Google Maps prikaza:

KLIK ZA LINK do Google Maps

Pozicija objekta u odnosu na Centar Novog Sada Izvor: Google Maps

Pošta je locirana u susednoj zgrad dok se Dom Zdravlja nalazi cca 150m niže u istoj ulici:

Dom Zdravlja, Pošta, Mesara

Pozicija objekta u odnosu na neposredno okruženje Izvor: Google Maps

Objekat će imati izuzetne termičke karakteristike, podno grejanje (stanovi #19 i #21), najkvalitetniju PVC stolariju sa troslojnim IZO staklima te samostalne kotlove na gas čiji će rad biti kontrolisan bežičnim kontrolorima.

Stanbovi su useljivi!


Strukture stanova možete pogledati klikom ispod: 

Klikni za više


CENE STANOVA:

STAN #19 JE PRODAT!

STAN#20 JE PRODAT!

STAN#21 JE PRODAT!


POVRATAK NA GLAVNU STRANU