Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h

OD SKICA DO TOPLOG DOMA...AQ

Svi imamo svoju zamisao šta čini kuhinju lepom, ali postoje osnovni elementi koji čine kuhinju lepom bez obzira na stil. Predstavljamo Vam sedam predivnih kuhinja koje ilustruju savete koje možete koristiti u dizajniranju iste, kao i prikaz najlepših kuhinja na svetu po našem izboru.

Drama u kuhinji

Bez obzira na stil koji izaberete, svakoj kuhinji dobro dođe malo drame. Bez preterane drame, stvorena sa detaljem ili dva, možete promeniti značajno izgled kuhinje. Ideja je da birate osvetljenje kao svoj nakit, pored toga sto se brinete o osvetljenosti prostorije, dodajete i malo sjaja.

Color blok u kuhinji

Color blok, što podrazumeva velike linije boje je stilizovan i jednostavan način da se doda boja u kuhinju. Možete koristiti ovaj način kako bi učinili da prostorija izgleda veće.

Dodajte toplije boje u svoje tradicionalne kuhinje

Bele kuhinje su popularne godinama, ali trend kuhinja u boji se javio. Ako želite da unesete malo boje u svoju tradicionalnu belu ili boju drveta kuhinju, najlakši način je da promenite boju zidova i promenite boju radne ploče. Ofarbajte zidove svoje kuhinje u neku toplu boju i dodajte radnu ploču u nekom dezenu i na taj način joj promenite izgled.

Koristite jake boje u kuhinji

Izrazite svoj stav kroz kuhinje u jakim bojama. Dobrom kombinacijom boja vaša kuhinja može izgledati fenomenalno, ali pazite da korišćenjem intezivnog kolorita je ne učinite agresivnom.

Kuhinje inspirisane morem

Kuvanje i čišćenje može postati relaksirajuće ukoliko to činite u kuhinjama inspirisane plažom i morem. Najbolji način da se napravi takva prostorija je da se tema ne koristi bukvalno. Najviše koristite boje da oživite svoju ideju, sa tek po nekim predmetom.

Retro kuhinje su uvek moderne

Ako volite retro stil, vaša kuhinja je odlično mesto da to pokažete. Zabavne pločice na podu, svetli zidovi ili otvorene police su najlakši načini da je pretvorite u retro prostor.

Pogledajte prikaze najlepših kuhinja i ideja za kuhinje po izboru preduzeća AQ DOO, Novi Sad. Kroz analizu kuhinja koje su prezentovane, uzete su u obzir i moderne i klasične kuhinje kako bi se na jednom mestu, kroz uporedni prikaz mogli dobiti ideje za ono što je Vama potrebno.

Izvor:

http://www.about.com/

AliQuantum doo

by Jovana Rajić, sanjab

Napišite komentar: