Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h

OD SKICA DO TOPLOG DOMA...AQ

Nemačka kompanija planira solarne parkove u Vojvodini, projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje, gradevinske dozvole, srbija, novi sad, beograd, enterijer, eksterijer, gotovi projekti, gotovi planovi kuca, plan

Nemačka kompanija S-teh energi (S-Tec Energie) planira da na teritoriji Vojvodine izgradi solarne parkove. Pokrajinski sekreterijat za informacije saopštio je da bi parkovi bili ukupnog kapaciteta 20 megavata.

Nemačka kompanija planira solarne parkove u Vojvodini

U saopštenju se navodi da ta kompanija planira realizaciju i drugih projekata iz oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti u zidanju zgrada.

Dodaje se da je Pokrajinski sekreterijat za enrgetiku i mineralne sirovine pružio neophodnu stručnu i tehničku pomoć nemačkoj kompaniji.

U okviru tog sekreterijata formiran je Sektor za investicije u oblasti energetike, čiji je cilj pružanje podrške potencijalnim investitorima pri realizaciji projekta unapređenja korišćenja obnovljivih izvora energije i povećanja energetske efikasnosti na teritoriji Vojvodine, navodi se u saopštenju.

by Ana

Napišite komentar: