Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h

OD SKICA DO TOPLOG DOMA...AQ

Metropol Palace - Beogradu

Kako prenose dnevne novine, danas je u Beogradu za prve goste otvoren deo rekonstruisanog hotela „Metropol Palace“.

Gostima je od danas na raspolaganju lobi hotela sa svim svojim sadržajima, restoran, banket sala kao i spratovi sa sobama u glavnoj zgradi.

Generalni menadžer hotela Gerasimos Perdikaris je izrazio uverenje da će Metropol Palas ponovo biti mesto u kojem će se Beograđani, ali i ljudi iz celog sveta rado sretati, družiti i uživati u onome što im pruža.

Metropol Palace - Beogradu

Ovaj hotel je od svog otvaranja 1957. kada je nosio naziv Hotel Metropol, tokom 55 godina tradicije uvek bio savršeni predstavnik Beograda – luksuzan, elegantan i moderan. Tokom rekonstrukcije hotela, obezbeđeno je njegovo podmlađivanje i spoj savremenog arhitektonskog stvaralaštva sa poštovanjem tradicionalnih arhitektonskih i umetničkih vrednosti nekadašnjeg Metropola. Novi Metropol je projektovan tako da ima najveći banket prostor u Beogradu, predviđen za sve vrste dešavanja, od velikih konferencija i sajmova, do venčanja i proslava svih vrsta.

Širok izbor soba i aparmana, prostorija za sasatanke i sala za ručavanje, koje su veoma tražene za seminare, koktele i venčanja, lociran u samom srcu Beograda, nadgledajući Tašmajdanski park, nudi jedinstvenu oazu mira usred užurbanog beogradskog života.

Sve sobe i apartmani raskošno su opremljeni da udovolje svim vrstama potreba, ulljučujući najnovije komunikacione i elektronske uređaje. Predsednički apartman pruža predivan pogled na jedan od najlepših beogradskih parkova, a širok izbor  različitih apartmana i soba čini Metropol luksuznim, modernim draguljem Beograda.

Za sve vrste dešavanja, sastanaka, konferencija, zabava i venčanja nudimo usluge planiranja i kompletne organizacione podrške. Uz to, vredi pomenuti da su gosti hotela uveki bili renomirani te da su njegove usluge koristile zvezde poput: Sofije Loren, Elizabet Tejlor, Luj Armstronga, Kirk Daglasa, Robert de Niro i brojni drugi.

Izvor: http://www.pressonline.rs/kategorija/read/hotel-metropol-otvoren-za-prve-goste

By ZoranR

Napišite komentar: