Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h

OD SKICA DO TOPLOG DOMA...AQ

Predstavljamo Vam zanimljivu spratnu porodičnu kuću čija je površina 192 m2. Objekat je projektovan kao jednostavna pravougaona forma ukupnih spoljnih dimenzija 10,00 x 14,75 m (ne računajući prepuste krova).

U prizemlju objekta su isprojektovane sledeće prostorije: Dnevni boravak sa trpezarijom, Kuhinja, Hodnik, Kupatilo, Kotlarnica, Pomoćna prostorija, Ostava i Terasu. Ima veliki trem i bazen i idealan je za porodice. Na potkrovlju su isprojektovane sledeće prostorije: Soba I, Soba II, Soba III, Gostinska soba, Hodnik, Kupatilo, Terasa I, Terasa II i Terasa III. Svaka od soba ima izlaz na terasu dok se iz dnevne sobe može pristupiti prostranom tremu lociranom sa stražnje strane objekta. Model je idealan za veće porodice zbog svoje prostranosti i postojanja velike garaže.

Sve projekte koje izrađujemo prilagođavamo željama klijenata. Dakle, ukoliko Vam se dopada bilo koji od naših projekata, a želeli biste da ga u izvesnoj meri korigujete u skladu sa Vašim željama, rado ćemo Vam izaći u susret. Detaljnu vizuelizaciju objekta pogledajte putem video prezentacije ispod:

Za više detalja o ovom modelu i poručivanje, molimo Vas da sledite link klikom OVDE.

Izvor: Aliquantum doo

by Jovana Rajić

Napišite komentar: