Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h

OD SKICA DO TOPLOG DOMA...AQ

projektovanje, izgradnja, besplatne konsultacije, cene, projekti, idejno resenje, idejni projekat, glavni projekat, cenovnik izgradnje, gradevinske dozvole, srbija, novi sad, beograd, enterijer, eksterijer, gotovi projekti, gotovi planovi kuca, plan

Jižuan će se nalaziti na prilično udaljenoj razvojnoj oblasti na jugo-zapadu Pekinga. Prostiraće se na famoznih 130.000 metara kvadratnih, sa visinom od 80 do 120 spratova.

Izazov ovog projekta ne leži u njegovoj pompeznosti, već u motivu i ideji da će mala i srednja preduzeća moći da uspostave svoje sedište baš u ovom objektu po pristupačnoj ceni.

 JIŽUAN - Novi kineski objekat u obliku oblaka

Potrebe i ciljevi ovog projekta su pronašli svoje utočište u krajnje inovativnom konceptu. Naime, reč je o oblaku. Ova zgrada će istovremeno pružati osećaj individualnosti i zajednice svojim unutrašnjim oblikom poput arene. U poređenju sa ostalim poslovnim objektima, ovde će se stvarati prijatna al opet zgusnuta atmosfera, i na taj način podsticaće komunikaciju među zaposlenima, pa i sam razvoj rada.

 JIŽUAN - Novi kineski objekat u obliku oblaka

Spoljašnja struktura je sama po sebi inovativna, kreativna, komunikativna, samoodrživa i orijentisana ka budućnosti. Međutim nije samo fasada inovativna, već čitav prostorni koncept kao celina. Svaka kancelarija je individualna edikula koja okružuje centralni atrijum. Pristup kancelarijama će biti omogućen iz različitih galerija. Te galerije će moći da se brzo i efikasno prerasporede i adaptiraju različitim uslovima.

By Marija

Napišite komentar: