Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h

OD SKICA DO TOPLOG DOMA...AQ

PANORAMA SKOPLJE - BAZEN, Projektovanje, Besplatne konsultacije, Cene, Projekti, Projektovanje, Izgradnja, Besplatne konsultacije, Cene, Projekti, Idejno rešenje, Idejni projekat, Glavni projekat, Cenovnik izgradnje, Cene materijala, Proračun troškova, Stručni nadzor, Ključ u ruke, Građevinske dozvole, Srbija, Novi Sad, Beograd, Enterijer, Eksterijer, Rekonstrukcija, Restauracija, Sanacija, Gotovi projekti, Gotovi planovi kuća, Plan

Novi stambeni kompleks u Skoplju koji je isporojektovao „Gema Inženering“, na izuzetno atraktivan način uklapa novoizgrađene objekte i prirodno okruženje stvarajući izuzetno skladnu kompoziciju sa veličanstvenim pogledima na prestonicu Makedonije. Na ovaj način se pored najnovijih nacionalnih simbola predvođenih kolosalnom statuom Aleksandra Makednonskog na centralnom trgu, Makedonija polagano ucrtava na svetskoj mapi značajnih atrakcija građevinarstva.

PANORAMA SKOPLJE

Inspiracija za ovaj projekat je pronađena u zamisli da se stvori balans između različitih apsekata života sa primenjenim materijalima i okruženjem i da se na taj način stvori prostor koji će istovremeno biti funkcionalan ali i takav da izaziva maksimalno uzbuđenje čula i ugodan lični doživljaj. Pored toga, imajući u vidu specifičnost lokacije koja pripada zaštićenom parkovskom okruženju, nametnuo se komplikovan zadatak koji je predviđao kreiranje vizije koja će na adekvatana način  povezati okruženje i budući razvoj grada.

PANORAMA SKOPLJE -ENTERIJER

Uzimajući sve navedeno u obzir, arhitekta se odlučio za dizajn koji je u potpunosti funkcionalan, koji je u skladu sa okruženjem, ali koji istovremeno svojom formom čini unikatnu skulpturu, izlazak iz uobičajnog dizajna i koji poseduje arhitektonsku prepoznatljivost.

PANORAMA SKOPLJE - PANORAMA

Pošto je postojala mogućnost da se dizajniraju i koordiniraju arhitektonski segmenti projekta sa enterijerom, postignuto je da se poruka balansa i luksuza konstantno proseže kroz čitav projekat. To se najbolje uočava kroz najsitnije detalje koji stvaraju izuzetno konforno okruženje za one koji će stanovati, raditi i šopingovati u kompleksu „PANORAMA“ u Skoplju.

PANORAMA SKOPLJE - PANORAMA

Lokacija objekta na Gmapi

By ZoranR

Linkovi: www.worldarchitecturenews.comwww.panoramaresidence.mk

Napišite komentar: