Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h

OD SKICA DO TOPLOG DOMA...AQ

ENERGETSKA EFIKASNOST SRBIJA, Projektovanje, Besplatne konsultacije, Cene, Projekti, Projektovanje, Izgradnja, Besplatne konsultacije, Cene, Projekti, Idejno rešenje, Idejni projekat, Glavni projekat, Cenovnik izgradnje, Cene materijala, Proračun troškova, Stručni nadzor, Ključ u ruke, Građevinske dozvole, Srbija, Novi Sad, Beograd, Enterijer, Eksterijer, Rekonstrukcija, Restauracija, Sanacija, Gotovi projekti, Gotovi planovi kuća, Plan

Vojvođanski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine je potpisao protokol o saradnji s Fondom za kapitalna ulaganja i grupacijom Svetske banke za razvoj projekata iz oblasti energetike (IFC).

Fond će izdvojiti 200 miliona dinara za finansiranje projekata za poboljšanje energetske efikasnosti javnih objekata u Vojvodini.  Protokol o saradnji potpisali su pokrajinski sekretar  za energetiku i mineralne sirovine Nataša Bajić Pavićević i direktor Fonda Nebojša Malenković.

Direktor Fonda, Nebojša Malenković je izjavio da je potpisivanje sporazuma prvi korak u saradnji Sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine i Fonda za kapitalna ulaganja, kojim se predviđa da 2013. godina bude godina energetske efikasnosti.

On je takođe dodao da će se kroz konkretna ulaganja i putem poziva, koji će biti upućen lokalnim samoupravama sa teritorije AP Vojvodine, omogućiti da se za objekte koji su u javnoj svojini konkuriše, da se izradi projektno-tehnička dokumentacija.  Dokumentacija će biti preduslov za podizanje nivoa energetske efikasnosti objekata u narednim godinama, kroz konkretne radove, kao i kroz projekte uštede u energiji.

By Ana

Napišite komentar: