Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h

OD SKICA DO TOPLOG DOMA...AQ

AQ DOO

Konačni završetak radova na Somborskom bulevaru i njegovo spajanje putem kružnog toka sa ranije izgrađenim Bulevarom Evrope i dalje sa Bulevarom Cara Lazara, kako javlja novosadski „Dnevnik“ moguće je očekivati već od 15. Decembra 2011. Budući spoj tri novosadska bulevara

Fotografija iznad predstavlja link sa sajta NSBuild.rs

Završetak navedene saobraćajnice će u mnogome olakšati saobraćaj u Novom Sadu na taj način što će omogućiti mnogo jednostavnije i kraće kretanje stanovnicima koji putuju ka i iz pravca Futoga odnosno Bačke Palanke. Naime, umesto da koriste Futoški put na kojem je uglavnom prilična gužva, vozači će vrlo jednostavno isključenjem kod Gradskog Saobraćajnog Preduzeća ka Somborskom bulevaru znatno skratiti put.

Ostaje da se pitamo zašto jedan od postojećih objekata koji se nalazi na trasi novog Somborskog bulevara također nije eksproprijatisan pa da bulevar od početka do kraja ima jednak profil. Ovako će saobraćajnica na jednom mestu imati „usko grlo“. Sanacija navedene lokacije će morati da se radi naknadno što će podrazumevati neke dodatne komplikacije u budućnosti.

Sve u svemu, značaj izgradnje je sam po sebi ogroman.

Više fotografija sa lica mesta možete pogledati ovde.

Napišite komentar: